Waterlekdetectie Lokeren specialist
Waterlekken opsporen Lokeren
Waterlekken aannemer Lokeren

Waterlekdetectie Lokeren Collier: Ervaren, betrouwbaar, professioneel

U zoekt een betrouwbare en ervaren aannemer voor waterlekdetectie Lokeren en omgeving? Reken op Geert Collier!

Heeft u een waterlek?

Komen er vochtvlekken op uw muren? Zwelt uw houten vloer plots op? Of verbruikt u de laatste tijd verdacht veel water? Dan heeft u mogelijk een lek. Dat is vervelend, zeker als u niet weet waar het zit. Om de mogelijk ernstige gevolgschade van een lek te beperken, dient het waterlek opsporen zo snel mogelijk te gebeuren.

Lekdetectie met warmtebeeld- of infraroodtechnologie

Waterlekken zijn meestal niet met het blote oog te zien. Water zoekt zijn weg en kan op een heel andere plaats uittreden dan waar het lek zit. Dankzij uiterst moderne en efficiënte apparatuur kan Geert Collier voor u de oorzaak van waterlekken en vochtproblemen opsporen.

Warmtebeeldcamera's laten ons immers toe om nauwkeurig grotere oppervlaktes te scannen. Kleurverschillen in het warmtebeeld maken het mogelijk om het lek exact te lokaliseren.

Collier gebruikt de beste infraroodcamera's op de markt.

Waterlekdetectie zonder enige schade in of aan uw woning!

Vroeger bleef de schade bij waterlekdetectie niet beperkt tot de lekkage zelf, maar werd deze nog groter bij de opsporing ervan. Vooral wanneer daarvoor gebruik gemaakt werd van traditionele, zogenaamde destructieve opsporingsmethodes.

Dankzij de geavanceerde apparatuur waarmee Geert Collier aan de slag gaat, is er van schade aan uw woning bij het opsoren van het lek gewoonweg geen schade.

Waterekletectie Lokeren: Voor particulieren én bedrijven

Sanitair Collier in Lokeren voert lekdetecties uit voor zowel particulieren als bedrijven, maar ook voor overheden, vakantiedomeinen, ziekenhuizen, sportclubs, militair, sociale woningmaatschappijen, scholen.

Met andere woorden: Iedereen die denkt of vreest een waterlek te hebben, kan beroep doen op Geert van Sanitair Collier.

Heeft u vragen voor Geert Collier?
Twijfel dan niet contact op te nemen voor meer info en een vrijblijvend gesprek!
Voor professionele waterlekdetectie Lokeren zit u goed bij Geert Collier!